IMAC cup #3

26-27. juni avholdt IMAC Norge cup #3 som en del av NM veka 2021 i Sarpsborg. Dette ble en fantastisk helg, og kan vel kun kalles for en suksess! Selv om vi ikke fikk konkurrert noe på søndag da skydekket var for lavt.

Lagbilde med 12 piloter
Lagbilde med 12 piloter

Det var i alt 12 påmeldte piloter i 5 klasser. Det ble under helgen kåret 5 Norgesmestere! Resultater finner Dere her:

IMAC Norge ble igjen tatt godt i mot fra Sarpsborg Modellflyklubb, og med Dag Kristiansen i spissen ble vi vartet opp på alle tenekelige måter! Tusen takk Dag!

Sarpsborg Modellflyklubb sitt flotte anlegg fra luften!

Lørdagen bød på sol fra skyfri himmel, varmt og en flott dag for konkurranse. Det ble utført 3 omganger med kjente program. I pausene mellom omgangene fikk vi også flotte oppvisninger med både seilfly og store warbirds!
Takk til Dag, Hermann og Geir!

Vi fikk også besøk under konkurransen, både av NRK med både flotte innslag og live-sending fra plassen, samt besøk av både Norges Idrettsforbund, Norges Luftsportsforbund og arrangør. Moro at vi fikk dele idretten vår på en såpass bred måte, vise frem sporten, det sosiale miljøet innen modellfly.

Innslag finner dere på NRK Tv – https://tv.nrk.no/serie/nm-veka/2021/MSPO50353221/avspiller
(spol frem til 51:35)

Pilotene som deltok under NM veka –

Takk også til alle sponsorer av NM veka, og ikke minst RC Pro som sørget for flotte gaver til alle IMAC vinnere!! http://www.rcpro.no